sitemap
Pixart Webdesign

Umbraco CMS

Et af markedets absolut mest brugervenlige systemer

Umbraco er et Open Source system, hvilket vil sige at kildekoden er frit tilgængelig for alle der har lyst til at se den. Samtidig er systemet gratis, og man er derfor fritaget for de skyhøje licenser der gerne kræves for de kommercielle content management systemer.

Umbraco vurderes til at være en af de bedste og mest fleksible systemer når det gælder udvikling af brugertilpassede hjemmeside løsninger. Det er velegnet til såvel den mindre virksomhedspræsentation som den helt store firmaportal.

Umbraco er udviklet på Microsoft's .NET platform og overholder alle web standarder inklusiv de standarder der er fastsat af W3C. Det har en international bred vifte af brugere og udviklere, som udvikler og tester alle nye tiltag og funktioner.

Det er yderst brugervenligt og med en brugergrænseflade, der gør det nemt for selv den meget lidt IT-erfarne at begå sig i systemet.

Læs mere på Umbracos hjemmeside

Se nogle af vores Umbraco løsninger her

Umbraco undervisning

Er jeres hjemmeside ikke baseret på et CMS i dag? Kontakt os og hør hvordan det let flyttes over, så I fremover selv kan vedligeholde det.

Pixart Webdesign   ·   Grønnegade 93, 1. sal   ·   8000 Århus C   ·   Tlf.: 5194 0559   ·   info@pixart.dk
Til toppen