sitemap
Pixart Webdesign

Webdesign

Vi leverer alle løsninger med et professionelt webdesign,
der skaber troværdighed og efterlader et godt
indtryk hos brugeren.

Et professionelt webdesign er en væsentlig faktor for om dine besøgende bliver hængende på hjemmesiden eller klikker sig hurtigt videre. Hvert element på hjemmesiden spiller en vigtig rolle i at tiltrække brugeren og fastholde interessen. Layout, typografi, grafik, loading tid og navigation skal alt sammen sørge for en nem, produktiv og positiv oplevelse. Designet bør rettes mod at give dine besøgende et godt indtryk af virksomheden og hvad den kan tilbyde.

Først af alt skal hjemmesiden have et udtryk der skaber troværdighed og efterlader et godt indtryk. Derudover skal det have en brugervenlig navigation, så man nemt kan finde de informationer der søges. En professionelt designet hjemmeside fastholder brugerens interesse.

Et professionelt design forstærker tilmed virksomhedens brand. En distinkt og professionel hjemmeside med et mindeværdigt design og logo, fremkalder et varigt billede i brugerens hukommelse. Et effektivt design øger også opmærksomheden på dine produkter og services eftersom informationen vil være let tilgængelig for brugeren.

Så for at øge din virksomheds konkurrenceevne, skal du sørge for at hvert element i dit webdesign sigter efter at opnå en hurtig, let og produktiv brugeroplevelse. En professionelt designet hjemmeside vil afgjort generere mere trafik, flere leads og dermed nye kunder.

Pixart Webdesign leverer funktionelle hjemmesider i et grafisk design tilpasset din virksomheds målgruppe. Vi benytter de seneste teknologier som HTML5 og CSS3 til implementering af design. Vi sikrer envidere at designet vises korrekt på alle browserplatforme, og at hjemmesiden er fuldt ud søgeoptimeret.

Se webdesign referencer her

Nyt design?

Er jeres hjemmeside ikke baseret på et CMS i dag? Kontakt os og hør hvordan det let flyttes over, så I fremover selv kan vedligeholde det.

Pixart Webdesign   ·   Grønnegade 93, 1. sal   ·   8000 Århus C   ·   Tlf.: 5194 0559   ·   info@pixart.dk
Til toppen